• Hitit Mezunlar Ofisi Etkinlik ve Duyurular

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Mezuniyet Törenimiz 12 Haziran 2015 Cuma günü, Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumunda coşkuyla kutlanarak yaklaşık 2900 öğrencimiz mezun oldu. Mezuniyet Törenimiz, Çorum Milletvekillimiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Garnizon Komutan Vekili J. Yarbay Metin Özbek, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Çorum Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, İl ve ilçelerimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşu Temsilcileri, Üniversitemizin akademisyenleri, öğrenci velileri ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Üniversitemiz Eğitim Birimlerinin protokolü selamlaması ile başlayan Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı birincisi Samet Tak’ın konuşması ile devam etti.

• Etkinlik Detayları

• Tarih 13.6.2015
    • Yer Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu
    • Tanıtım 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Mezuniyet Törenimiz 12 Haziran 2015 Cuma günü, Turhan Kılıçcıoğlu...