• Hitit Mezunlar Ofisi Etkinlik ve Duyurular

Üniversitemiz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 29 Mayıs 2012 tarihinde Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda coşkuyla kutlandı. Törende Üniversitemiz öğrencileri mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı. Törene Vali Orhan YANAL, Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan SARAÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman EĞRİ, Emniyet Müdürü Necmettin EMRE, Milli Eğitim Müdürü Aytekin GİRGİN, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin BAŞARANHINCAL, TÜRKONFED Başkanı Erdem ÇENESİZ, Fakülte Dekanları, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Ödül töreninden sonra Üniversitemiz 3. mezunları 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya attı. Hep birlikte havaya kep atan öğrenciler, mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. Coşkulu mezuniyet töreninin sonunda, öğrenciler hep birlikte halay çektiler. Tören, havai fişek ve balon gösterileriyle sona erdi.

• Etkinlik Detayları

• Tarih 30.05.2012