2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi Büyük Bir Coşkuyla Kutladık

Üniversitemizin “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni” Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda coşkuyla kutlanarak 5000’e yakın öğrencimiz mezun oldu. Mezuniyet Törenimiz; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Atilla Arıkan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kemaleddin Özdemir, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Halkbank Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay ile il ve ilçelerimizdeki kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, Üniversitemizin akademisyenleri, öğrenci velileri ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

• Tarih: 4.5.2018
  • Yer: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu
  • Kısa Tanıtım: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşku İle Kutlandı