• Hitit Mezunlar Ofisi Etkinlik ve Duyurular

Üniversitemizin “2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni” Meslek Yüksek Okulu Ethem Erkoç Konferans Salonunda coşkuyla kutlanarak 4200 öğrencimiz mezun oldu. Mezuniyet Törenimiz, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, il ve ilçelerimizdeki kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, Üniversitemizin akademisyenleri, öğrenci velileri ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

• Etkinlik Detayları

• Tarih 19.05.2017